Полицията установи още един от драскачите, обезобразявали нагло фасадата на общинска сграда на ул. „Ангел Букорещлиев“ на Сахат тепе. Непълнолетно момче било заподозряно за вандалска проява, след като вчера във Второ РУ постъпила информация, че два дни по-рано той безчинствал с графити в района.

От проведените незабавни оперативни и издирвателни действия било установено, че щетите са нанесени от 16-годишен тийнейджър пред погледите на петима негови връстници.

Работата по случая продължава съвместно с инспектор от Детска педагогическа стая. Предстои материалите да бъдат внесени в прокуратурата за произнасяне по компетентност.

Това е втори случай на установен вандализъм след поставянето на охранителни камери и организация в работата на Общинска охрана за борба срещу драскачите на тепето. 

"Фалически символи" посрещат гостите за откриването на алея на големия Милчо Левиев на Сахат тепеОбщина Пловдив разчисти подходите към самата алея, но други участъци останаха в срамен вид

Тийнейджър рисува танк на Сахата, момичета го напътстватОбщинска охрана спипа драскачите, полицията образува проверка

Нагли вандалчета показаха среден пръст на градските власти и полицията в Пловдив! Вижте ги!Време е да си припомним Теорията за счупените прозорци