Вики от Бургас отново има спешна нужда от помощ! В края на септември малкото момченце издържа геройски тежка операция за премахване на тумор. Сега му предстоят химиотерапии, за които семейството няма пари.

"Моля ви, мили мами, отворете сърцата си за пореден път, точна оферта ще има след разговора с онколозите, но сега спешно предстои химия. Днес Вики ще излезе на разходка, изминаха 10 дни от тежката операция, ще махнат и 2 от 6-те тръбички.

Въпреки че външно всичко изглежда наред - Вики е весел, хапва си, геройски изтърпява обездвижването и лежането по гръб, след проведеното вчера изследване лекарите решиха да удължават престоя ни, пикочният мехур не е зараснал все още. Съвсем скоро ще трябва да продължим и с химиотерапия. Виталността на тумора е била 70% и няма време за отлагане. Другата седмица ще имаме повече информация, след консултация с онколозите."

Това написа майката на Виктор Мечев в една от групите във Фейсбук. Тя е сигурна, че нейното малко момченце ще победи коварната болест. Не само защото името му означава "победител", а защото хиляди хора подкрепят семейството и отделят средства, за да бъде излекуван Вики докрай. Направете го и вие!