Видео от боя между Рут Колева и служителката на външно министерство Деница Михайлова бе пуснато в профила на певицата във Фейсбук. Макар видеото да е само 5 секунди на него се вижда как двете жени се боричкат.

Рут си е качила и медицинското заключение за състоянието й след боя. Заключението на д-р Георги Гергов е, че певицата има наранявания по лицето ,крайниците и двата хълбока.

Припомняме, че боят е станал на наказателен паркинг след скандал между певицата и служителката на външно и нейния съпруг от Оман.

 „Тя нарече съпруга ми мръсен терорист. Ето, одра ме, скъса ми гривната”, заяви Михайлова.

 „Не съм се била с никого, помолих я да изтрие снимките, взех телефона й от ръцете, след което тя започна да ме драска", допълни тя

Между изпълнителката и съпругата на инвеститор от Оман възникнал конфликт, в който се стигнало до удари, ритници и жалби в Пето районно. Певицата показа и снимки във Фейсбук на синини. И двете страни си разменят обвинения. „Докато тя разпитваше защо има глоба, той обиждаше и България, каза, че българите сме измамници и че сме прост народ, и аз на английски го помолих учтиво да се въздържа от такива коментари, при положение че хората го чуваме, няма значение на какъв език говори”, разказа пред bTV Рут Колева.

„От този момент нататък тя започна да ме обижда, каза, че съм наркоманка. Аз извадих телефона и казах, че ще я снимам. Тръгна към мен, започна да ме бие, имам рани по цялото тяло, има записи от камерите, не съм отвърнала в нито един момент”, допълни изпълнителката.

Новините от Пловдив и региона гледайте в емисията на ТРАФИК ТВ:

Още новини ТУК

TrafficNews.bg