Вицепремиерът Валери Симеонов с пореден коментар за проверките за незаконни заведения по морето. Той твърди, че няма спор с министъра на туризма Николина Ангелкова, а само разминавания за това кое е законно и кое - не.

Преди дни Симеонов подаде сигнал до главния прокурор за нарушения от служители на министерството, сврързани с незаконни, според него, заведения в к.к. "Слънчев бряг".

"Нямам никакво противоборство с министър Ангелкова, настоявам да се спазват законите - не само в туризма и в устройството на територията, и да се премахнат тези изключително опасни заведения, които имат размерите на огромни универсални магазини, а всъщност са построени без разрешение. Тези обекти могат да бъдат премахнати и по време на летния сезон", коментира Симеонов пред Нова ТВ.

Извършена е проверка на заведенията на Какао Бийч! Стана ясно дали ще ги бутатТова стана след изявлението на Валери Симеонов за събарянето на постройките

Бутат култовите заведения на Какао Бийч, били опасниСред нарочените за премахване са “Бедрум“, едноименното “Какао бийч“, “Дъ Уан“ и “Кубанита“