3D-то сега е на мода: 3D очила, 3D принтер, 3D тапети... А какво ще кажете за 3D торти? Торта Пчеличката Мая? Торта във вид на любимата играчка? Или торта автомобил? Спокойно! Всъщност формата на такава обемна дизайнерска торта се ограничава единствено от вашата фантазия. И такива торти – истински кулинарни шедьоври, вече можете спокойно да си поръчате. Ние ви препоръчваме да го направите в MONRI sweet boutique!

Ако искате да направите подарък на специален човек, ако искате да зарадвате детето си, ако ви предстои кръщенка или парти за рожден ден, това е мястото! Тук освен триизмерните невероятни торти може да си поръчате и ръчноизработени шоколадови бонбони от белгийски шоколад с различни пълнежи, различни видове парти десерти, бонбони с индивидуален надпис по конкретен повод…

Основното при изработката на 3 D тортите е изграждането на специфична конструкция, която придава дълбочина на образа. Последните щрихи по кулинарното чудо се нанасят чрез оцветяване с въздушна четка. И така се получава нещо уникално, което освен че е интересно, необичайно и красиво, е и много вкусно!

Поводът, за който най-често се обръщат към бутика, е кръщаването на дете. За този празник освен изработката на торта MONRI sweet boutique предлага на своите клиенти Candy Bar и тематична украса към него. 

Най-желаните пък парти десерти са Поп кейк, Мини шоколадови фунийки с лешников крем, Изискани черни кошнички, гарнирани със сладък трюфел от ганаш и пресни плодове, Бели къдрави кошнички със солен трюфел от сирена, плодове и ядки. Как ви звучи?

Формата на взимане на заявка, с която работи бутикът, е дистанционна, през Messenger на Facebook страницата им. По този начин се запазва историята на всяка една поръчка и се намалява рискът от нежелани грешки и пропуски на детайли при изработката й. 
От фирмата изпращат тематичен снимков материал на вече изработени торти, с които да насочат клиента към актуалното за сезона. Доставката на всяка една поръчка се извършва до адрес, посочен от клиента. 

И това не е всичко! Може ли торти и бонбони без подобаваща украса? Празничната украса е второто перо, върху което са се фокусирали в MONRI sweet boutique след изработката на 3D тортите. Именно по тази причина тук всичко се изработва индивидуално и тематично, за всеки един празник поотделно. В бутика се стараят да няма повтаряеми както торти, така и декори. 

Вече ви се прииска да си поръчате триизмерна торта ли? Най-лесно можете да го направите през мessenger на Facebook страницата на MONRI sweet boutique. Не се бавете!