За 22-годишната Таня Гръкова, чиято мечта е да стане от инвалидната количка, сме писали и друг път. Младото момиче страда от детска церебрална парализа и се нуждаеше от рехабилитация в Полша. След като повече от три години семейството й се бори по всички възможни начини, нейната майка се обърна към Traffiсnews.bg с молба за помощ.

"Моето борещо се момиче оползотворява всеки дарен лев в това да подобри състоянието си. Горда съм с моето дете!", ни написа тогава майката. И ние призовахме читателите на TrafficNews.bg да помогнат. Сега обаче с тъга разбираме, че вчера по време на рехабилитация Таня е счупила бедрена кост.

Поради това, че момичето има операция на тазобедрени стави, то спешно трябва да замине за Виена за операция. Семейството всеки момент очаква оферта от болница ШПАЙЗИНГ и д-р Кребс. Затова отново отправяме зов за помощ: да опитаме да съберем 7000 евро за борбената Таня!

Набиране на средства чрез:
* DMS TANIA на 17777
* PayPal сметка: nelito688@abv.bg
* Дарителска сметка в ПроКредит Банк
IBAN: BG77PRCB92301036576316
BIC: PRCBBGSF
Титуляр: Стоянка Георгиева Гръкова

Младо момиче мечтае да стане от инвалидния стол! Само 1500 лева не й достигатМоето борещо се момиче оползотворява всеки дарен лев в това да подобри състоянието си - казва майка й