Лошата Батка

13 февруари

08:30 Утре било накякъв празник - Свети Валентин. Не го знам кой е тоя, ама трябва да е бил голям любовник, щом всички жени така го чакат. Пускам радиото сутринта някви две кифли се разбучали още от рано: Какво ще подарите на половинката си, та какво ще подарите. Ми ще й купя чифт нови гащи да се радва. Да има и някакъв надпис - Армани, Гучи. Най- много се кефи на LV - има ги на руския пазар. Ще я излъжа, че съм обиколил поне 5 бутика - тя и без това не ги разбира.

Да се върнем на радиото - тия двете няма ли да млъкнат - искам си Преслава!

9:30 Отивам на работа - жените в офиса не спират и те да кудкудякат. Коя щели да я водят в Париж, коя в Дубай. Е какво да се прави - някои ще стигнат само до селската кръчма.

12:00 Добре, в обедната почивка ще опитам да отскоча до руския пазар. Тук лелите са много любезни. Бутат се напред коя да ти предложи "марковите" си стоки. Готов съм! Купих някаква черна лачена чанта - Армани пише. Най-много се възбуждали жените като я видят. Дано да ми върже поне утре мойта.

18:00 Нямам търпение да се прибера. 100% милото не очаква да помня утрешния ден. Направо ще се изкефи яко.

 

Кифлата 

12 февруари

13:00 Тъкмо се събуждам. То вече било ден.... Снощи какъв купон беше в тоя бар. Не бях ходила от много време. Добре, че милото взе заплата да отидем да се поглезим. Яко салфетки хвърлях, много се накефих. Снимах – чашата, плодовата салата, салфетките, барабаните. Малеее а как се палят тия барабани като хвърлиш уиски по тях – адското. Хиляди яко се получи снощи. Още не съм изтъркала снощния грим. Малко се е размазал по възглавницата, няма нищо. По мен е добре – много як излезе тоя гримьор, само при него ще ходя вече! Сега било модерно – всички чалгарки при него ходят!

13:15  Не ми се става направо. Я да видя какво става във Фейсбук. 150 лайка на чашата с вино, 70 на салфетките и само три на мен и милото. Ей тия злобни кифли умират от яд, че бяхме на ВИП-а, никоя не ми харесва снимката.Ставам да поизмия гурлите и да пия едно 3 в 1.

18:00 Нямам търпение. Още един ден и излиза. Толкова зор си дадох да я изчета тая книга - дано не е било за нищо, сега съм подготвена. Знам цялата история, сега остава да я видя на живо. Да, точно така. За "50 нюанса сиво" става въпрос. Много популярна стана и нямаше как да я пропусна. Всичките момичета от компанията са я прочели и да съм актуална и аз с муцките. Иначе за какво да си говорим. Темата с Iphon-а вече не е актуална. Сега като излезе Samsung S6 ще видят те! Поне 5 селфита пред огледалото и още 3 на кутията преди да го отворя!/само да не забравя да отида на маникюр преди това!/

Да се върнем на книгата. Не знам какво им става на тия кифли. Тъкмо изчетох всичките книги на Коелю и те луднаха по нова книга. Как ги четат толкова бързо не знам. Сигурно снимат само за Фейсбук и после зубрачките им ги разказват.

19:00 Тоя моя се прибра от работа. И вечеря иска да му правя. Да не е луд – да си счупя новия маникюр. Отиваме на вечеря! Ще ме води в скъп ресторант!

20:00 Мак Донълдс?!? Тоя да не е луд! Как ще ме докара в тоя бардак, искам нещо скъпо. Карахме се 30 минути в колата. Най-накрая има мир – кварталния ресторант до нас. Уютно местенце – само муцките да не ме видят. Ще кажат, че моя пак не ме глези.

23:00 Преглеждам за последно Инстаграм-а преди да си легна. Ейа сддасгуоуо иасгже ЩЕ СЕ ИЗЯМ ОТ ЯД! ТАЯ малка КОВРА! Пак е хванала някой чичко да я развежда! Тагнала се от Кемпински – с чаша вино в ръка и някаква интимна салата.... И леко се подава друга чаша с вино! Задушевна обстановка. И е с роклята, която исках да си купя.... Много ме дразни тая. Да се задави дано! Лека нощ от мен, лягам си ядосана!


13 февруари

12:00 Юхуууу! Довечера ще излизам с муцките. Мина ми от снощи! Само трябва малко  да се наконтя! Имам няколко часа. Ще изляза по магазините да си купя някоя нова дрешка. Как ще се снимаме за фейсбук със стари дрехи, трябва да е нещо ново. Хората ще си кажат, че нямам пари за парцалки. И на фризьор после ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

14:00 Ей това е! Нямам късмет! Спуках гума... И сега какво правим? Как се сменя тая проклета гума на това Бентли.... Тая Моника Валериева като си снима колата защо не снима как сменя гумата като и се спука. Звъннах на милото да дойде! Много беше ядосан по телефона, ей сега идвал.

14:50 Дойде Чичо Кольо от махалата. Не успял да дойде моя и пратил него, че работи наблизо. Добър човек, смени ми гумата за 15 минути. Какво да правя сега имам само няколко часа за шопинг. Добре, че съм набелязала само два мола.

18:00 Изтощена съм! Купих си две роклички, едно кожено якенце, ботушките Касадей, които сега всички искат. Ще се изядат като ме видят довечера с тях!

  - Готови сме! Купихме билети с муцките! Имаме 1 час до филма ще хапнем преди това да се заредим. Тагнахме се от ресторанта, снимахме и виното и салатките :  „Movie Night ou7 with the girls“ и няколко Хаштага #женскавечер #50нюансасиво #кино #вино #влюбени #в  #живота


14 Февруари

Следва продължение....


Първолета Крумова