Дани, завинаги ще бъдеш в сърцата ни! 

Защо ни напусна толкова рано?

Ако можем с думи да те върнем, най-хубавите за теб ще изберем

Това са само част от посланията над снимките на 27-годишния Йордан от асеновградското село Козаново, който загина тази седмица в зверската катастрофа на пътя между селата Избеглии и Болярци.

Лекият автомобил “Форд”, в който е пътувал, навлязъл в лентата за насрещното движение и се блъснал в предпазната ограда на мост, а той изхвърчал извън колата. Пристигналият на място екип на спешна медицинска помощ констатирал смъртта на мъжа. Сигналът за инцидента е постъпил около 20,10 часа в районното управление в Асеновград в четвъртък вечерта.

"Местопроизшествието е запазено и посетено от дежурна оперативна група. При огледа е установено, че инцидентът настъпил поради загуба на контрол и движение с несъобразена скорост с пътните и атмосферни условия при излизане от остър ляв завой с ограничена видимост", съобщиха от МВР-Пловдив.

Катастрофата е станала на моста на смъртта, както го знаят местните. На острия завой смъртта са намерили десетки хора от района в последните години.

Дани, както го наричат приятелите, остава малко дете и съпруга.

TNS.bg изказва съболезнования на близките на жертвата. Надяваме се като показваме част от моментите на щастие на младия родител, повече шофьори, които сядат зад волана, да се замислят за собствения си живот и този на спътниците си.

 

 TNS.bg