Нова мода набира популярност сред шофьорите в страната. По-шеговито настроените от тях закачат чифт еленски рога на своите автомобили. Инициативата не е проява на съпричастност с жертвите на изневяра, а допълнителна щриха към предколедното настроение.

Рогата са плюшени и привличат вниманието на останалите шофьори и пешеходците. Радват им се най-вече децата, които още десетина дни трябва да чакат Дядо Коледа и неговите „истински” елени.

Репортер на tns.bg успя да „улови” в обектива си един „елен с двигател” по улиците на пловдивския квартал „Кършияка”. Модата със слагането на рога на таваните на автомобилите обаче се разпростира из цялата страна. В големите Интернет-сайтове за продажба на стоки могат да бъдат открити рога за автомобил на цена между 20 и 25 лева. Хората се възползват от изгодната оферта, за да си създадат малко по-коледна атмосфера, въпреки че и тази година сняг липсва.

Някои зевзеци стигат и по-далеч, слагайки на решетката на автомобилите си и плюшен червен нос, за да е завършен видът на техните метални елени.

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg