Пловдивчанин твърди, че е открил тайната на безсмъртието. Освен това той иска да създаде нова религия и да изгради нов световен ред, който да гарантира оцеляването на човечеството. Как? Чрез еднодетни семейства и безплатни аборти.

Вече ви го показахме - става дума за мъжа от "Чистота", който метеше улиците си със закачени по главата си балони. Оказа се, че целта на балоните му била да бъде забелязан от медиите. "Когато си обикновен, никой не те забелязва", казва той. И след като му обърнахме внимание, той разкри пред нас повече за себе си и грандиозните си планове.

Иван Ранделов е на 54 години и е от Пловдив. По-познат е като Ванчо Вечния, защото от години търси еликсира на вечната младост. Според него вече е открил тайната. Поне частично. Освен това той планира нов световен ред, който да подсигури оцеляването на човечеството. Според него хората не трябва да са повече от 3 милиарда, за да оцелеем като раса. За целта е нужен закон по целия свят - във всяко семейство да има само по едно дете. Но без да се забранява сексът, разбира се.

Кой е Ванчо Вечния и какви са идеите му - вижте в следващия РЕПОРТАЖ:

 

ОЧАКВАЙТЕ цялото интервю с Ванчо Вечния и подробностите за грандиозните му планове!

TrafficNews.bg