Читател на Trafficnews.bg е намерил портфейл с лични документи на млад пловдивчанин. Очевидно портмонето е било откраднато, пребъркано и подхвърлено. Крадецът все пак е проявил известна благосклонност към отарашения, като е оставил документите му вътре, преди да го изхвърли. Като има предвид до какви главоболия води ваденето на нови документи, нашият читател се опитва да открие собственика им, за да му ги спести.

"Портфейлът беше захвърлен в парк "Лаута", там го намерих. Собственикът е млад мъж, казва се Филип, 94-ти набор, и всичките му документи са тук, включително дебитни карти, шофьорска книжка и лична карта. По начина, по който го намерих - отворен и разпилян, - личеше, че е бил просто захвърлен. Най-вероятно е бил откраднат, тъй като нямаше никакви пари в портфейла. Ще се радвам, ако пуснете някакво съобщение, дано се намери някой, който да направи връзка с човека", ни написа нашият читател.

Засега повече подробности няма да даваме - от страх да не би някой да се възползва. Ако притежателят на личната карта от снимката се разпознае, нека да се обади в редакцията или да ни пише на лични във Фейсбук страницата ни, за да го свържем с пловдивчанина, открил портмонето му. Читателят ни ще изчака още няколко часа, след което ще го занесе в районното управление на МВР.

Собственикът на изгубения портфейл се намери! Бил нападнат и ограбен преди дни - четете ТУК!