Пловдивчанинът Даниел Георгиев, който е следвал медицина, изригна в социалните мрежи заради новите случаи на морбили в страната. Вече има няколко регистрирани случая на тежката шарка. Коментарът му породи широка дискусия. Публикуваме текста без редакторска намеса:

Тази вечер антиваксърите могат да си сипят по една чаша урина, с маслинка от ушна кал и да отпият в чест на своята победа. 

ЧЕСТИТО, ИДИОТИ!

17 случая на морбили. Засега. И ще растат. Защото група безхаберни родители са решили да не се интересуват или, още по-дебилното, да не пожелаят да поставят ваксина на децата си. И защо? Аааа, да. За да може да спрат БигФарма и тя да фалира. За да може да живеят в демокрация, а не някой да им налага какво да правят и как да се пазят. Само че демокрацията изисква да имаш съзнанието да отговаряш за своите постъпки както за своето, така и за здравето на околните. Ама на кого му пука, важното е да тръбим: ИСКАМЕ ДЕМОКРАЦИЯ!
Само че вие я имате, ама ума го нямате.

Морбили вълната ни заля! Вече 21 са с диагноза. Откъде идва болестта?Сред новоинфектираните е 27-годишен мъж, внесъл вируса от Италия

ЧЕСТИТО, ИДИОТИ!
А тези от вас, които продължават с наглото си поведение да разпръскват лъжи и конспирации с нулева стойност относно как медицината в наше време "повече вреди, отколкото помага" ще кажа:
Надявайте се само да не се разболеете, че тогава ще ревете за медицинска помощ, но да не се окаже късно и време за жито.

ЧЕСТИТО, ИДИОТИ за пировата ви победа!