Прави ли ви впечатление нещо на следващите снимки? Ето такъв въпрос ни зададе читател на Trafficnews.bg и тъкмо щяхме да се хвърлим в размисъл, когато ни "светна". Паркингът е един и същ - този на Баумакс. Колите обаче са различни - в единия случай забелязваме автомобили от по-евтиния клас - пежо, рено, голф. В другия - тузарските мерцедес, БМВ и хюндай. И сега - внимание! Схванахте ли вече каква е разликата?

Разликата е в... манталитета. Автомобилите от евтиния клас са подредени като аптекарски шишета - по всички правила. Скъпите коли... не са подредени. Те са си паркирали както си искат. Обикновено заемат по две паркоместа - ей тъй, за разкош.

Така е постъпила и младата жена, отскочила да си купи цветя - мощното й возило се е настанило доста "художествено", хем върху разделителната линия между двете паркоместа, хем преди тях... Очевидно жената си мисли, че други шофьори около нея... просто не съществуват. Какво точно обаче си мисли охраната зад нея, който се вижда на снимките как минава с ръце в джобовете, не се наемаме да гадаем.