Здравей, скъпи читателю! Гладен ли си?

Да, знаеш къде по време на избори раздават безплатно кебапчета. Ела да похапнем. Но първо ще те попитам: „Толкова ли струва твоето бъдеще?”

Да си похапнеш добре преди изборите, но ако преядеш и не отидеш да гласуваш, не помагаш на никого. Ниската избирателна активност не е решение на проблемите ти. Докога ще продължаваме с този „карнавал”?

Лично на мен не ми е приятно да ставам повод само за митинги и агитации. Аз съм Кебапче с „достойнство”. Къде е моята стойност? Какво правиш, приятелю? Даваш власт на някой, после си я искаш обратно. Защо първо действаш - хапваш, а после мислиш?

Аз както и ти искаме едно хубаво бъдеще. Аз не искам да бягам от проблемите, а да се изправя срещу тях. Искам да живея в една хубава държава.

Аз не съм планина, но съм част от тази скала, имаща за цел да се бори за по-добро бъдеще. Каня те да се включиш, не към мен и моята партия, а към хората, които знаят цената на своя глас. Остават броени дни до твоя избор. Отдели малко от личното си време, затвори за малко социалната мрежа и помисли. Какво искаш и как ще го постигнеш?

Виктор Дремсизов