Паркирани автомобили върху зелени площи и тротоари блокират достъпа на хора, не къде да е, а именно до разкопания участък на бул. "Васил Априлов". На гледката се натъкна читател на TrafficNews.bg

"Тази картина не е необичайна за пловдивчани, но спрените автомобили тук са в куриозно нарушение. Не стига, че движението така или иначе е силно затруднено заради затворения булевард "Васил Априлов", ами сега в допълнение са се появили и коли по тротоари и градинки, които тотално окупират и малкото незатворени части покрай шосето.", коментира възмутено авторът на сигнала. 

Припомняме, че само преди ден линейка беше блокирана напът за болницата на "Васил Априлов", именно заради нагло паркирани автомобили. 

Подобно спиране на разкопания булевард "Васил Априлов" вече се наблюдава системно, като че ли предназначението му безгласно се е е превърнало в място за паркинг. Още след асфалтирането на първите няколкостотин метра в посока от колелото на гарата към "Шести септември", нарушенията започнаха. Това принуди Общината да задейства паяците и да започне да вдига нарушителите. 

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на нередностите. Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg .

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg