Биг Брадър, Откраднат живот,  Съдби на кръстопът и Съдебен спор  в едно. Така протече днешното заседание  в Окръжен съд, където бе разгледана мярката на бизнесмена Румен Рончев.  Освен, че трябваше да се опита да умилостиви съда , за да го пуснат от ареста, предприемачът се оказа и между Сцила и Харибда. В залата  се събраха съпругата му Зорница и любовницата му Миглена Каканашева  - Мегз, като и двете предявиха претенциите си върху него.  Макар, че трудно може да бъде сравнен с Хубавата Елена, Рончев е запалил истинска Троянска война между дамите. 

Сапунката започна още миналата седмица, когато Зорница Рончева  заяви, че връзката на съпруга й с Мегз е приключила, а тя се опитва да открадне бизнеса му. Днес самата Мегз се появи в съда в целия си блясък с елегантно  сиво палто и червени обувки на тънки 20-сантиметрови токчета, въпреки минусовите температури навън. „Тук съм, за да подкрепя мъжа, с когото съм. За всичко останало искам да кажа, че тези неща се случват пред нотариус – няма нищо незаконно. Във връзка с цялата помия, която се изписа върху моето име, мога да кажа, че когато преди месеци фирмата умираше, щастливото семейство го нямаше” хвърли тя камък в блатото.  Дизайнерката заяви, че Рончев е подал молба за развод, а докато е в ареста тя ще се грижи за бизнеса му.

След като съдия Събчева произнесе решението на състава, с което бе потвърдена постоянната му мярка за неотклонение, шоуто продължи  в сюжет, типичен за филмите, произвеждани оттатък Босфора.  

"Той е животът ми, не мога без него", изплака Мегз, след като чу решението на магистратите. "Обичам те безумно", пък бяха и последните ѝ откровения, отправени към Рончев, който бе изведен от съдебна охрана от залата. Съпругата му Зорница  я контрира с думите „Обичаш го ти!” , а пред журналистите , че това са циркове и че Мегз симулира. Дизайнерката почти се свлече на земята, а охранителите й я изведоха навън, за да се свести.

Самият Рончев напусна съсипан залата и с наведена глава потегли към ареста. Въпреки, че бизнесменът твърди, че „арестът не е за него” , предвид военното положение  във фамилията му , може би там е най-безопасното място за него.

Румен Рончев: Мегз иска да ми вземе бизнеса, натопен съм! ВИДЕОСъпругата на задържания бизнесмен заяви, че двамата с Меглена Каканашева са имали в миналото любовни отношения

Историята на Мегз или за краткия път от светската до криминалната хроникаОт 3 до 10 години е наказанието за измамата, в която е обвинена модната принцеса