Точността на превозните средства от градския транспорт е нещо, в което всеки има своите съмнения. Свикнали сме да стоим по спирките и търпеливо (а понякога и не толкова) да чакаме пристигането на нужните ни автобус или маршрутка. И докато някои хора така си спестяват хващането на такси или краченето в продължение на километри, други разчитат само и единствено на даден автобус или маршрутка, за да стигнат до отдалеченото си работно място... което може да е дори в село, близо до Пловдив. За случай с проблемно пътуване ни информира читател на TrafficNews.bg.

"От няколко дни дъщеря ми пътува от село Труд до квартал "Тракия", защото там е работното й място. Сутрин тръгва с маршрутка, а вечер я прибираме с кола", разказва той. На 29 август на жената й се наложило да се прибере с маршрутка. "Била е на спираката пред "Галакси" в 19:10 ч. и маршрутка номер 5 е дошла в 20:30 ч. Не знам "Алмус бус" как виждат работата си, но е невъзможно да чакаш час и половина, за да се прибереш вкъщи", коментира нашият читател. "За това време със самолет ще стигнеш до Германия", отсъжда той.

"Ако тази фирма не може да подсигури нужните коли, да се откаже от концесията. И без това колите са разбити, шофьорите пушат и говорят по телефона по време на работа и в същото време управляват с и над 100км/ч.", довършва апела си той.

Неколкокртно търсихме "Алмус бус" за коментар относно оплакването, но никой не ни вдигна телефона.

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на нередностите. Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg .

Снимката е илюстративна!

Още новините четете ТУК

TrafficNews.bg