С дадената прошка и приемането на пари вдовицата на загинал на пътя отвори опасна вратичка за всички нарушители на пътя. Коментарът е нa почернена жена от катастрофа – Нели Петрова, което загуби дъщеря си Лора на пешеходна пътека във Варна.

Преди дни вдовицата Корнелия Петкова от Пловдив прости на шофьора, който уби съпруга й. Тя получи пари от него, които после обаче върна, разказва bTV.

Корнелия сега е една объркана жена. Няма право да я виня, никой няма. Знам какво й е и тя още не е изтрезняла от случилото се. Не може да се отдаде на мъката си и дори не осъзнава какво се е случило, коментира Нели. Тя добави, че вдовицата е отворила врата към всички, които нарушават закона и шофират с висока скорост и сега нарушителите с повече парични възможности ще могат да си купуват прошка.

Почернената майка, която е и депутат от ГЕРБ, заяви, че готовността да помага на един обвиняем има много голяма тежест в съда и ще се отрази на присъдата му.

Убиецът на дъщеря й е получил две години и половина присъда и в момента се чака решението на спора кой има право и предимство на пешеходна пътека.

Нели покани всички да почетат паметта и на още един загинал на пътя със събитие утре в 16 ч. в мол във Варна.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg