„Всичко е наред. Операцията ми мина, в момента продължавам възстановяването си”, разказа 24-годишната Теодора Такева пред репортер на TrafficNews.bg. „Благодаря на всички за подкрепата!”, допълва младата пловдивчанка, която се бори с тежка болест.

Още през 2008 г. Теди получава диагнозата Синовиален сарком. Години наред младото момиче се бори със заболяването – минават операции и курсове химиотерапия, но въпреки всичко това, през април тази година й откриват три нови тумора.

Теди обаче не се предава. Напротив – мотивира се още повече да пребори заболяването. Всичко преживяно събужда в нея мечтата и тя самият да стане добър лекар. Тази мечта е на път да се сбъдне - момичето е студент в 5-ти курс в Медицинския университет. С добрите новини от нея изглежда, че и мечтата за излекуване може скоро да стане реалност.

Парите за операцията на Теди бяха събрани в края на месец май с помощта на всички добри хора, дарили средства, както и на две благотворителни събития – концерт в МУ-Пловдив и футболен мач.

Екипът на TrafficNews.bg пожелава бързо и пълно възстановяване на младата пловдивчанка и успех в бъдещата кариера на медик, помагащ на нуждаещите се.

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg