Безгрижните учебни дни си припомни градоначалникът Иван Тотев, заместникът му Стефан Стоянов и районният кмет Николай Чунчуков. Днес те бяха на посещение в ОУ „Васил Левски”, за да се запознаят с иновациите, които са въведени в школото.

В него с пари от общината са закупени няколко интерактивни дъски, както и голям таблет,  който подпомага учебния процес и задържа вниманието на децата дори при най- скучните уроци.

Градоначалникът раздаде цветя на всички преподавателки по случай 8 март в класните стаи, през които мина.   Тотев се запозна с учебния процес по география, английски и математика и остана впечатлен от начина на преподаване с новите технологии. Във „Васил Левски” се завърна и Стефан Стоянов, който е възпитаник на училището. В него са учили още президентът Петър Стоянов, както и действащи политици под тепетата.

Тази година училището ще кандидатства и по няколко други направления, които са за модернизация на училищата. Сред тях е и образователната програма на Гугъл, която цели дигитализация на целия учебен процес.