Лондон. 10 май, 2005 г. "Каризма" пеят под заглушителни аплодисменти в местен клуб. След концерта сядат да отдъхнат, заобиколени от почитатели, сред които много българи. Миро е облечен с бял костюм на голо, католически кръстове са обгърнали врата му, косата е дълга и черна.

Едно момиче, ама много впечатляващо, се запътва с елегантна крачка към него. Приближава масата, посяга към неговата кутия цигари, вади една и му иска огънче. Понечва да седне на стола, обаче се плъзва по ръба и пада долу. Неволно всички избухват в смях, включително и самата Ели. Запознанството, което започва по този весел начин, се развива естествено и неподправено.

И така от 11 години, та до ден днешен, когато Миро и Ели вече официално са семейство.

Тя все така живее в Лондон, където има успешен бизнес. Досега се виждаха по няколко пъти в годината, но вероятно това ще се промени и по-скоро булката ще се задържи за по-дълго в родината, прогнозира Монитор. Но всъщност за начало на връзката им може да мине и една друга случка. Както е казал Стивън Кинг, "Внимавай какво си пожелаваш, защото може и да се случи!".

Две години преди да се срещнат тет-а-тет, "Каризма" пълнят зала "Астория", в която ден преди тях са излизали "Блър", а след Галя и Миро имал дата самият сър Пол Маккартни. Тогава Ели, която е в публиката, за първи път вижда Миро и си казва: "Колко би било хубаво, ако един ден той е мой!".

На сватбата на остров Корфу, който и двамата харесват за летните си почивки, се събрали само най-близките им хора, пред които те да си кажат "Да". Но най-важен бил клетвеният обет пред Бог, защото младоженецът е искрено вярващ християнин. Сред гостите била и Деси Тенекеджиева, с която преди много години Миро имаше връзка и обща песен, но останаха приятели.

Говори се, че букетът на булката пък хванала фолкпевицата Анелия, която е сред близките приятели на Миро от бранша и имаха дует. Преди време Миро призна, че иска именно Ели да е "автор на децата му". До този момент Миро живееше сам, в компанията на куп домашни любимци. Пет верни пазача козируват в двора, щом се прибере - палавите кучета Роки, Бечи, Чорапка, Малка Роза и майката на всички, Мама Роза.

Още новини четете ТУК

TrafficNewsbg