"Пликове с пари не са стигали до мен. Подобни твърдения вероятно са в резултат от климатичните условия, в които се намира Божков." Това заяви министърът на финансите Владислав Горанов по време на посещението си в Пловдив.

"Това са спекулации на един обвиняем. Всеки има право да говори каквото си иска", допълни той.

Това не е първият коментар на финансовия министър по повода.

“Ако има доказателства, да ги дава и да се приключва с този панаир. Как си представяте, че мога да изрекетирам един от най-богатите и известни хора от Прехода в моя кабинет?  Аз ако имах притеснения, нямаше да говоря с вас. Какви доказателства? Едни торби огромни с пари, давани пред свидетели. Как си ги представяте тези неща?”, подчерта Горанов и продължи: “Ние не сме го карали да прави нещо. Всичко, което е правил или не е правил, е негово деяние. Това, за което го упреква прокуратурата, е обвинение на прокуратурата”, заяви Горанов ппреди време.

Припомняме, че днес той посети УМБАЛ "Св. Георги", където бе представен проектът за идграждане на нов педиатричен и онко-хематологичен комплекс. За целта държавата ще увеличи капитала на търговското дружество със 17 милиона.

До дни: Превеждат 17 милиона на УМБАЛ „Свети Георги”, изграждат нова детска клиникаБойко Борисов изпрати финансовия министър да съобщи новината в Пловдив