Качилите се до върха на Младежкия хълм днес ентусиасти не успяха да се полюбуват на панорамната гледка към останалите тепета в Пловдив. Гъста мъгла се е разстлала над голяма част от града, особено над Родопите и Марица.

Въпреки че слънцето ни изневери във втория почивен ден, тук, на Джендема, и сега не липсват пловдивчани с кучетата си, традиционната боксьорска групичка, тренираща на върха, и... обичайните "разхождащи" се с автомобилите си догоре. По традиция на тях не им пречат нито мъглата, нито забраните, нито колчетата (преди да бъдат отскубнати), нито самодейните препятствия...

Колкото повече се опитваме да вникнем в психиката на тези, които не приемат никакви норми за поведение, толкова повече стигаме до извода, че явно мъглата е нагазила не само Пловдив, но и някои други нещица. А докога Общината ще обвива в мъгла това, което се случва на това истинско бижу за Пловдив - Младежкия хълм, е... пълна мъгла!

Дотогава изнервени пловдивчани с деца, кучета, бастуни или просто гаджета ще постъпват така, както постъпиха ето тези двамата - преградиха пътя на един моторизиран разхождащ се и не му дадоха да мине:

Ако всичко, написано дотук, и на вас ви е мъгла, прочетете повече ТУК, ТУК И ТУК!

Още новини ТУК

Мария Владова, TNS.bg