Една от последните снимки на Кийт Флинт - вокалистът на The Prodigy тича в парка в прекрасна форма и отбелязва най-доброто си време - близо 22 минути. Тичал близо до дома си. Никой не подозирал, че това ще се превърне и в бягството му от живота, което ще завърши с ковчег, положен два метра под земята, в който ще лежи тялото на един от най-великите музиканти в историята на музиката.

Кийт Флинт отне живота си на 49-годишна възраст. Тялото му беше намерено в собствения му дом в графство Есекс в югоизточната част на Англия. Тежката му участ - самоубийство, дошло малко след раздялата със съпругата му Муами Кай - японска актриса, модел и диджей.

Кийт Флинт взел участие в маратон, два дни преди да отнеме живота си. Изглеждал в отлична форма. Изглеждал добре. Никой не подозирал, че е обзет от демона на депресията. Вероятно е бил застигнат от мрачната магия на самоубийствения транс - вътрешният глас, който съблазнително шепти в ушите ти, че нищо няма смисъл, няма да липсваш на никого. Вътрешният глас, който те кани в ръцете на смъртта.

Два дни след маратонът в парка, Флинт отнема живота си, а новината идва като гръм за почитателите на музиката и феновете на The Prodigy. Смъртта на музикалната легенда беше потвърдена от самата банда.

 

Кийт Флинт се е самоубил, The Prodigy потвърдиха причината за смъртта му49-годишният певец беше намерен мъртъв в дома си тази сутрин

Вокалистът на The Prodigy Кийт Флинт е намерен мъртъвПолицията не смята, че в смъртта на 49-годишния певец има нещо подозрително