Певецът Дичо срази цяла България с образа си на легендарния фолк изпълнител Сашо Роман в четвъртия лайв на предаването "Като две капки вода".

Той стана безапелационен победител с изпълнението на вечната балада "Мой ангеле" и събра цели 60 точки, което се случва за първи път до сега. 

Публика и жури станаха на крака не само, заради доброто изпълнение, но и заради невероятния макиаж и актьорска игра. 

Дичо сподели, че му е било изключително трудно да влезе в този образ, който е абсолютно нетипичен за него. Това бе и първата победа за него от началото на новия сезон.

Той опита да се доближи до образа на почти 100 процента и определено му се получи. Освен това си пролича, че той наистина успя да почувства песента, а най-показателна беше реакцията на публиката, която със сигурност си представи, че присъства на участие на Сашо Роман. 

"Мисля, че вече съм готов да приемам участия и във фолк клубовете" - пошегува се Дичо след изпълнението си.

"Хубава песен, със сърце и душа изпята. Доволен съм, че всички най-накрая гласуваха за мен. Тази вечер ще спя щастлив, ще си сипя една ракия. Шарена е цялата палитра - първо бях в образа на двама тъмнокожи изпълнители, после Силвия Кацарова, сега Сашо Роман, а следващият път ще съм Дони. Това е най-великото, че живееш една седмица с този образ. В момента познавам Сашо Роман много добре, без да се познаваме реално. Предстои ми да опозная много добре и Дони. Това шоу ни дава една близост. С колегите сме много близки", сподели още Дичо.

Припомняме, че от своя страна Сашо Роман не веднъж е споделял, че е плакал в студиото, докато е записвал хита си „Мой ангеле”.