Сега, когато му се вижда края, на много хора трябва да благодарим във връзка с борбата с епидемията от коронавирус.

На Щаба, че не се „измангъри” и не ни остави да изгорим за „стадния имунитет." Направи го шведският щаб, които сега се извиняват, че хем много хора загинаха, хем имунитет не е чак толкова стаден, хем икономиката им също се срина /защото е част от европейската/

На болшинството хора, кръстени „стадото”, които преживяха лишения, неудобства, за да съхранят нашето здраве и живот.

Ние живеем 10 души в една къща. Всички в дядовата ръкавичка, италианско-испански модел, с огромен риск за заразяване. Благодаря на внуците и четиримата - Никола, Никола, Александър и Таничка, които пазиха "сухите пръчки" и показаха огромна любов. Гледахме се от 5 метра. Милите не свалиха маските!

Благодаря на дъщеря ми Мария и снаха ми Силвия, които по два пъти на ден дезинфекцираха къщата и носеха витаминни болуси, за да крепят имунитета ни. Показаха ни, че сме им мили.

Благодаря на сина ми Атанас, и зет ми Митака, които ни пазеха и наглеждаха.

Благодарим на младите колеги, които ни гонеха от работа, за да ни запазят.

Българското общество, с не много изключения показа зрялост, загриженост, изтърпя лишения и неудобства, за да съхрани своите възрастни родители, баба и дядовци. И това е възхитително като зряла цивилизация!

РЕСПЕКТ И ПОКЛОН МЛАДЕЖИ!

ВИЕ СТЕ НОМЕР ЕДНО И СТЕ МНОГО ЯКИ!

/А на мрънкачите, че много са загубили и ако не знам какво си щяло да бъде друго какво си , ако... ще кажа, то е лесно всичко като свърши. Трудно е в началото, като гледаш съседите и не знаеш накъде ще тръгне работа. Тогава трябват топки и отговорност./

ПОКЛОН И БЛАГОДАРНОСТ НА ВСИЧКИ ВЗЕЛИ ПРАВИЛНИТЕ РЕШЕНИЯ!

БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ИЗЛОЖИ, А СЕ ВЪЗВИСИ!

БЛАГОДАРИМ НА БОГ, ЧЕ НИ ПОДКРЕПИ!

Д-р Никола Тодоров, МБАЛ „Асеновград”, във Фейсбук