„Аз няма да съм министър-председател, аз мога да съм премиер само с мандат на ГЕРБ и когато ГЕРБ е спечелила изборите. Който иска да направи правителство, трябва да си посочи премиера, министрите и да си носи отговорността, както ние си я носихме”, заяви министър-председателят Бойко Борисов след Консултативния съвет при президента. Премиерът в оставка заяви, че ще върне мандата, но ГЕРБ би подкрепила правителство на Реформаторите и Патриотите срещу политики. Каквото условия са имали двете партии при съставянето на първия кабинет в 43-тото Народно събрание.

„Дължа им го. В последните дни чухме неща, които в цялата предизборна кампания не бяхме чували. През цялото време се обясняваше това нещо колко е хубаво, но никой не си даде сметка референдумът какви рискове крие защото беше срещу мен и ГЕРБ и беше модерно. Сега искат всички да сме против”, каза още премиерът.

Това, което са надробили политическите партии да си го сърбат. Сега ще зачетем каквото са гласували тези 2 млн. и половина души.

Очаквайте подробности!

TrafficNews.bg