Наполовина българинът, както сам се определя, Рони Ромеро и „супергрупата му” „Intelligent Music Project” несполучливо се опитаха да представят страната ни на „Евровизия 2022”.  Те се оказаха в челната тройка, но отзад напред.

Настоящият вокал на “Рейнбоу”, който е уверен във възможностите си бъде на мястото на Рони Джеймс Дио, е израстнал в Чили. От няколко години обаче, счита София за свой роден дом. Но Ромеро не е единствената „звезда”. На барабаните е Стоян Янкулов - Стунджи, който е своеобразно явление за Евровизия, след като участва за трети път. А казвали, че третия път е на късмет!

През 2007-а и 2013 г. Стунджи се явява с прочутия си дует с Елица Тодорова. Да се зачуди човек, дали освен барабанист, няма да се окаже и каръкът на бандата. 

За разлика от колежката си Поли Генова, която стигна до финала, макар че не успя да спечели, с парчето If Love Was A Crime, Рони и неговата „интелигентна музика” не успяха да покорят сърцата поне на българската публика. Дори точно обратното!  Социалните мрежи се заляха от негативни коментари за групата, представянето, песента и като цяло за всичко.  Коментарите са от неодобрителни до откровен хейт и поставят един основен въпрос: „Защо тези момчета бяха изпратени на екскурзия до Италия, въпреки че феновете отсамото начало не са харесали претендента и песента?”