Ана-Мария е едно пораснало дете на 17 години. Тя е аутист, но не е родена с тази диагноза. Отключва заболяването след една операция на клепача на окото. Сега момичето се нуждае от помощ, а нейната майка - Радосвета Николова, от подкрепа. За съжаление, през последните дни всичките надежди на жената, че ще успее да се справи сама, са рухнали. Ето какво написа тя в страничката за подкрепа на Ана Мария:

Вашата помощ ми е необходима, за да събера сума, която е за терапии, пътуване и престой на моята дъщеря Ана-Мария в клиника Koegel Autism Center в Санта Барбара- Калифорния. Оттам вече имаме потвърждение за Multi- Day Intervention Program през месец ноември 2018 г. Можете да го видите към прикачените снимки!

Защо търся терапии в Америка...., това е държавата, която е № 1 в света в разработки и постижения в областта на нашия проблем - АУТИЗЪМ. Ана-Мария е голяма, след няколко месеца навършва пълнолетие. Тук, в България, изчерпахме всички възможности за работа с нея. При нас за съжаление много фактори повлияха на състоянието й и го влошиха. Не искам да се обръщам назад, но фактите са, че преди септември 2014-а, дъщеря ми в много отношения беше добре и имахме напредък. 

Ще бъда благодарна, ако дадете шанс на детето ми...

Можете да се запознаете с документацията в прикачените снимки! При нужда от допълнителна информация, оставам на разположение!

БЛАГОДАРЯ!

Сметките са :
IBAN: BG29FINV91501316792743 (валута BGN)
BIC : FINVBGSF
Титуляр на сметката е Ана-Мария Росенова Симеонова

IBAN:BG88FINV91501003676845
BIC : FINVBGSF
Титуляр на сметката е Радосвета Миткова Николова