ГЕРБ-СДС откри предизборната си кампания в града под тепетата за предстоящите избори на 27 октомври. Старт на кампанията дадоха кметът на Пловдив Костадин Димитров, заедно с кандидати за народни представители от листата на ГЕРБ-СДС в 16 МИР.

Градоначалникът, който е втори в листата за изборите заяви, че е крайно време това безвремие да спре с ясното послание, че трябва да се завърши Околовръстното, което да отпуши трафика на Пловдив, доизграждането на Математическата гимназия и развиване на културанта политика.

„Листата е хора от различни секторни политики. Имаме икономисти, адвокати, хора от културата и др. Те ще ни дадат сила и да направим най-добрия възможния резултат. Ще работим за максимален резултат", коментира Димитров

Софиянецът Георги Георгиев, който е трети в листата заяви, че ще бъдат от врата на врата сред хората, за да чуят техните проблеми.

„Онзи ден след регистрацията на листата 45 минути с кмета не можехме да излезем от Цар-Симеоновата градина - спираха ни с въпроси и задачи. Гарантираме, че 100-процентовото безплатно саниране на многофамилните сгради ще продължи. Гарантираме също, че ще има сигурност и стабилност за българското общество", посочи Георгиев.

Адвокат Тервел Георгиев, който е четвърти в листата заяви, че ГЕРБ са политическа партия без аналог.

„Всички добри неща след 1989 г. са се случили благодарение на ГЕРБ и управлението на Бойко Борисов. Време е българите да излязат и да гласуват, защото най-успешните кметове са от ГЕРБ", коментира той.  

Публикуваме и цялата листа ГЕРБ-СДС с кандидати за народни представители в 51-то Народно събрание от град Пловдив, 16 МИР:

1.Бойко Методиев Борисов

2. Костадин Димитров Димитров

3. Георги Валентинов Георгиев

4.Тервел Николов Георгиев

5.Красимир Бориславов Терзиев

6.Даниела Кирилова Дженева

7.Фиданка Иванова Кацарева

8.Валерия Тодорова Славова

9.Десислава Красимирова Георгиева

10.Антон Георгиев Георгиев

11.Веселина Петрова Ботева

12.Борислава Иванова Вичева

13.Илиян Донев Тиганвев

14.Веселин Василев Стойков

15.Величка Стоилова Христозова

16.Петър Христов Ганев

17.Мирослав Тенев Тенев

18.Христина Илиева Кашилска

19.Димитрина Иванова Илиева

20.Петър Георгиев Троянов

21.Станимир Иванов Чолаков

22.Никола Марков Ташев

23.Адриана Димитрова Генчева

24.Красимир Симеонов Тодоров

ГЕРБ е с номер 18 в бюлетината за изборите на 27 октомври. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Снимки: