Добре позната на всички плеймейтка Златка Димитрова се включи в кампанията „Да помогнем на Тинка!”. Тя призовава всеки, който може, да се отзове и да помогне ма младата и силна майка на двама сина да оздравее. Златка се възхищава на силния дух на Тинка и казва, че всъщност това ще й помогне да пребори коварната болест.

На 2-ри март тази година Тинка Гачева заминава на химиотерапия в Турция, където ще подготвят организма й за трансплантацията на костен мозък. Алогенната трансплантация ще се състои средата на март. Към момента Тинка има средства за химиотерапията, но не й достигат за наближаващата трансплантация.

Както TrafficNews.bg съобщи парите, които са събрани до момента начисляват 40 000 евро, остава й сумата от 37 000 евро. Общата стойност на трансплантация на костен мозък е непосилната за Тинка сума от 77 000 евро.

Благодарим на всички отзовали се до момента, и на тези, които не спират да даряват от самото начало. Призоваваме всеки да даде част от своя хляб, за да дари нормално детство на две прекрасни малки момчета, а това са именно децата на Тина, които са на 2 и 5 години.

Прочетете за цялостното състояние на Тинка Гачева и какво се е случило до момента ТУК! 

TrafficNews.bg