Джип опел, шофиран от жена на около 50 години, преди минути блъсна пред Дома на културата младо момиче, предаде репортер на TNS.bg. Това се е случило точно на пешеходната пътека, която се намира на ул. "Гладстон", непосредствено до Дома. 

Жената е връхлетяла върху девойката, но слава богу, се е движела с ниска скорост и ударът е бил лек. Самата шофьорка отказа коментар пред нашия репортер, но от думите й стана ясно, че момичето е изпитвало болка в крака и затова е откарано в Хирургиите.

В момента полицията регулира движението на и без това затапения "Гладстон", тъй като автомобилите се движат само в едната лента. Алкохолната проба на жената зад волана е отрицателна.

На тези, на които не им се налага да минават през това място, по-добре да го избягват, защото в момента са се образували жестоки задръствания.

От УМБАЛ "Св. Георги" уточниха, че момичето е контактно, не е в шок и няма опасност за живота му. Тепърва обаче започват изследвания и прегледи, за да се уточни в кои области на крака има счупвания.

Още новини ТУК

TNS.bg