Пловдивчанин се озова в неприятна ситуация, породена от старта на поредния голям ремонт в Пловдив - този на булевард "Руски". Пламен Димитров паркирал автомобила си на кръстовището на улица "Филип Македонски" с "Руски". Заради разкопаването на западното платно от булеварда, това е поредната улица, която става такава без изход, и която най-вероятно ще се превърне в импровизиран паркинг. 

Изненадата за Пламен дошла, когато се върнал при автомобила си след известно време и заварил, че неговата кола, както и няколко други, са блокирани от бяла шкода. Автомобилът бил паркиран в средата на улицата, блокирайки възможността за излизане на други 4 автомобила.

Пламен веднага започнал да звъни на паяк, с надеждата, че някой ще дойде да премести шкодата, за да могат той и другите шофьори да се измъкнат.

"Просто... нямам думи. Толкова съм ядосан, че нямам думи", коментира мъжът пред екип на TrafficNews.bg. "Гледай го как е спрял и блокира всички ни!", възмущава се Пламен, който не за пръв път се сблъсква с неудобствата от ремонтите на булеварди. Причината? Живее в района на разкопания от месеци "Васил Априлов".

"Целият град е така. Живея на ВМИ. Вече през Кючука трябва да минавам, за да си стигна у нас. Кой ще ми плати на мен целия допълнителен бензин, който горя?", възмущаваше се пловдивчанинът. Според него проблемът с транспортния хаос от ремонтите е в общинската управа.

Къде по пътищата в Пловдив текат ремонти и къде предстоят! Вижте КАРТА със затворените отсечки ТУК

Реакциите на Пламен и други пловдивчани за ремонтите можете да видите в следващия репортаж:

Блокираните автомобили:

TrafficNews.bg