Баскетболния треньор Тити Папазов е ламинирал отрицателният си тест за коронавирус и ще си го пази занапред. Той се възмути на реакцията на обществото, след като много хора са решили, че той е измамил, че изобщо е болен с коронавирус.

„Ние сме в един постоянен вот на недоверие. Тази реакция показва колко болно е обществото и колко сме негативни. Недоверието на обществото и към коронавирусът е най-големият проблем, а не политическият“, каза съсобственика на ФК „Левски“ пред БТВ.

Той заяви, че е имал 14 дни да размисли върху живота си и за пръв път от години е бил толкова много време затворен. Нещо, от което явно е имал нужда.

„Болестта е неизвестна и не трябва да я неглижираме. Бог да го прости моят приятел Митко Щерев“, заяви Тити Папазов.

Той призова футболните фенове да не се поддават на провокации и заяви категорично, че няма организация от страна на клуба масово ходене на площада.

Според него трябва да има среща на четири очи между премиера и президента, които да забравят различията си и да мислят само за доброто на България. Той изтъкна качествата на Томислав Дончев, който според него е достоен да управлява държавата.