Срязаните спирачки и изтичането на газ от газовата бутилка на автомобила са сигурна рецепта за опит за убийство. С точно такива добре обмислени повреди по колата се сблъска младия пловдивчанин, заради чийто автомобил в понеделник вечерта бе затворено движението по част от булевард "Пещерско шосе" в Пловдив.

Полицаи не допускаха преминаването на автомобили в участъка от паркинга на Кауфланд до кръстовището с улица "Перущица". В това време пожарникари се опитваха да спрат изтичането на газ от лекия автомобил и да предотвратят инцидент - подробностите четете ТУК.

Пожарникарите обяснили на шофьора, че изтичането на газта не е случайно. Някой е разбил капачката на газовата бутилка. Освен това са били срязани и спирачките му. Това най-вероятно е станало през двата дни преди инцидента, когато колата е била паркирана пред дома на младия пловдивчанин.

Тези две действия поотделно могат да се разглеждат като опит за убийство, но заедно са рецепта за нещо по-лошо, тъй като комбинацията от тях може да породи искра, последвана от взрив на колата.

Шофьорът вече заяви, че няма идея кой може да стои зад умишлените повреди по автомобила му.

Вижте ВИДЕО от инцидента тук:

Още от ТРАФИК ТВ гледайте ТУК

TrafficNews.bg