Година след като топ фризьорката на козметична компания Christian of Roma Ваня Иванова постави световния си рекорд и записаха името й в книгата на Гинес тя организира изискано парти с 200 куверта. С него талантливата фризьорка освен, че ще отпразнува своето постижение, тя си поставя и нова цел. Партито ще бъде благотворително, а целта й е да събере пари за лечението на панагюрския джудист Георги Огнянов. Той е останал парализиран след тежка злополука по време на състезание, нуждае се от средства за лечение и рехабилитация.

Благотворителното мероприятие ще бъде на 4 декември от 19,00 часа в ресторант „Форум“ в Пазарджик, обяви Иванова. Ваня прикани участниците от екипа й при поставянето на историческото постижение да бъдат част и от настоящата й мисия. Рекордьорката сподели:

„Тогава тези хора застанаха доброволно и безвъзмездно зад мен и направиха всичко възможно събитието да бъде уникално. Дори не успях да им благодаря, защото месеци наред след това бях в тежко здравословно състояние от преумора, но сега го правя публично."

Кувертът ще бъде по 35 лева, като 15 лева от всеки един куверт ще отидат за Огнянов. Програмата на събитието ще бъде изключително атрактивна. Част от нея ще бъдат бързите и виртуозни умения на Ваня за правене на прически – вид възстановка на случилото се при поставянето на историческия рекорд. На събитието ще бъдат представени и сватбени и бални рокли от местна агенция, поканени са и местни ансабли и представителни състави – „Чудесия“ и „Чавдар“. Пловдивски илюзионист също ще се включи със своето участие към мероприятието. Така с отбелязването на едната година от поставянето на световния рекорд за най-много направени прически за 8 часа – 330, пазарджиклийката ще посвети празника си на каузата да помогне на джудиста за едно ново начало.

Покани могат да бъдат купени от Ваня Иванова в студиото й за красота на бул. „Христо Ботев“ 218 (пресечката към Полицейското училище) в Пазарджик.