Опашка се изви пред сградата на Пътна полиция в Пловдив. От сутринта народ пристига с документи в ръка, само и само да не изпусне срока за регистриране на газовите уредби. Дистанция? Никаква! От снимки в социалните мрежи се вижда, че чакащите дори са непосредствено един до друг, кой за да не го прередят, кой за да се наслаждава на приятна раздумка.

„Не разбрахте ли, че нищо спешно не налага, да сте сред други 30 човека, една част от които са си дошли с кола от Италия, или са я купили от тези, които са си дошли от там. Ако "щото и без това нямам работа", "сега има малко хора" и "нали това им е работата" са вашите отговори, просто нямам думи. И ако вие имате избор, то служителите там нямат”. Този пост се появи на фона на цялата ситуация в момента в КАТ.

Явно всички чакащи все още не са разбрали, че срока за регистрация на газовите уредби е удължен до края на май. Това стана ясно още преди седмица, а решението е взето на фона на кризисните мерки, една от които е да няма струпване на хора.

В същото време от ОД МВР са взели всичките необходими средства за защита, както и въвеждане на пропускателен режим по гишетата.