Николай Иванов от Асеновград, който от години се бори с коварно злокачествено заболяване, посрещна Новата 2020 г. в болница. На младия мъж му предстои нова операция.

"Проблемът е, че червото е много стеснено и не позволявава да премине храната и се връща към стомаха! Подхранват ме на системи, защото не мога да ям, трябва да ме подсилят, за да може да ме оперират, иначе е много рисковано. Може и да не издържа операцията!", обясни Ники в профила си във Фейсбук.
 
С него в болницата са майка му и баба му, които неотлъчно се грижат за асеновградчанина. С всеки ден от престоя в клиниката обаче сметките нарастват. За предстоящата операция също ще са необходими средства, с които семейството не разполага.

Припомняме, че от 8 години Ники се лекува в университетска клиника в Навара, Испания, от злокачествено образувание на дебелото черво с метастази в белия дроб и костите. Младият мъж преминава през тежки медицински процедури, които омаломощават не само тялото, но и са истинско изпитание за психическата му издържливост. Последната година е най-трудната за асеновградчанина.

Който желае да помогне, може да изпрати СМС с текст DMS NIKOLAY на номер 17 777: 

Или чрез дарение по дарителска сметка в Обединена Българска Банка в лева:
IBAN: BG56 UBBS 8002 1088 4983 30 
BIC: UBBS BGSF 
Титуляр: Николай Владимиров Иванов

И във евро за Испания:
IBAN: ES71 2100 3693 2120 0050 5550
BIC: CAIX ESBB
или чрез Pay pal: Vencislav_ivanov89@abv.bg.