Мика Стоичкова направи първи коментар за обвиненията срещу баща й за побой над над екип на вестник "България днес". Тя написа в социалната мрежа Фейсбук, че скандалът е провокация и атентат към семейството й.

Ето целия й коментар:

"Смятам, че дадох достатъчно време на злите езици да напишат и изкажат своята грозна "истина" за красивата сватба, която Хриси и Лука имаха. Те бяха главните герои в "екшън по български"... Сега ще говоря аз...макар да бях на милиарди километри от тях, усетих емоцията, която имаха и сърцето ми биеше развълнувано в такт с техните...

Благодарение на родните медии, бях информирана моментално за провокацията срещу баща ми, която мога отговорно да нарека "атентат над фамилията ни". Парадоксално, но факт е това, че младоженците са научили за случилото се едва на следващия ден! Нима моят баща не е най-страхотният, щом е съумял освен от недоброжелателите, да предпази сестра ми и от последствията...той не е влязъл геройски и победоносно в църквата, хвалейки се с победата си...а напротив, прикрил е всичко до последния миг... Айки, това ти предстои и за нашата дъщеря, имаш пример от най-достойния баща".

TrafficNews.bg