Играта на "Захарен комбинат Пловдив” АД „Да внесем коледния дух у дома с бисквити Мадагаскар" е в разгара си! Десетки души от цяла България изпратиха страхотни коледни сладкиши и се включиха в надпреварата за голямата награда.

Някои проявиха въображение и направиха различни десерти, като меденки, бисквитен крем и дори бонбони. Други изпратиха повече от един десерт, а трети просто снимаха три опаковки от бисквити „Мадагаскар”. Първият победител от седмичния жребий вече е факт. Нике Маринова грабна страхотна плюшена играчка, благодарение на коледна къщичка, направена от любимите бисквити. Играта продължава и следващото теглене ще бъде на 21 ноември, понеделник. 

В периода 01.11.2016 година – 15.12.2016 година всеки, закупил 3 пакета бисквити „Мадагаскар”, участва в жребий за наградите на „Захарен комбинат Пловдив” АД. Бисквити „Мадагаскар” са най-новият продукт с марка „Кристал” и уверяваме ви, ще станат любими на вашите деца и цялото ви семейство! Те са вкусни и хрупкави, подходящи за консумация с мляко, чай или кафе и идеални за вкусни домашно приготвени сладкиши.

Ето и част от най-добрите сладки изкушения с бисквити „Мадагаскар”!

Условия на играта! Следвай стъпките!

  1. Направете покупка на 3 пакета бисквити „Мадагаскар” от магазинната мрежа или направете оригинален коледен сладкиш с бисквити.  Изпишете „Мадагаскар” на него или го снимайте заедно с пакет бисквити.
  2. Споделете тяхна снимка във Facebook страницата на Сладко детство заедно със своите три имена
  3. Харесайте страницата.
  • Всеки понеделник след старта на играта ще бъде правено теглене на участниците, изпратили снимки на пакети с бисквити или снимки на направените от участниците в играта сладкиши от бисквити. Изтегленият ще получава седмичната награда – плюшена играчка.
  • 5. Специална игра: Тези от вас, които направят торта или коледен сладкиш от бисквити и изпишат на него „Мадагаскар”, ще участват в конкурса за специалната награда на „Захарен комбинат Пловдив” АД за креативност – 2 нощувки + закуски и вечери за цялото семейство в Пампорово. Хотелът предлага супер 5-звезден лукс на своите гости.

Творете с усмивка и не забравяйте да заснемете и споделите крайния резултат във Facebook страницата на Сладко детство, а трите имена, град, имейл адрес или телефон за връзка – изпратете на лично съобщение!

*Допълнително пояснение: Седмичните победители ще бъдат обявявани всеки понеделник след 19 часа във фейсбук страницата „Сладко детство” и в новинарския портал TrafficNews.bg


 

TraffiNews.bg