„Категорично подкрепям и съм съгласна с кметовете от Област Пловдив за въвеждането на по-строги мерки и затварянето на повечето търговски обекти, извън хранителни магазини, аптеки и дрогерии, банкови и застрахователни офиси и други, изрично посочени от Националния щаб. Считам, че тези мерки трябва да бъдат единни за всички общини на територията, за да не предизвикаме хаос сред населението и хората да знаят какво работи и какво не.

Също така съм категорична, че трябва да бъдат взети и по-строги мерки в пловдивския квартал Столипиново, където сигналите от събота и неделя са много, включително от Спешна помощ, за да улесним и органите на МВР“, заяви Дани Каназирева по повод ситуацията в областта.

„Апелирам всички граждани на област Пловдив да спазват указанията и въведените мерки, да пазят както собственото си здраве, така и на останалите хора“, допълни Каназирева.

Неконтролируемо! Спецполицаи в Столипиново разпръсват орди от хора по улицитеУниформени викат подкрепление, следенето на спазването на карантината – невъзможно