След гъзари и политици, фок певците започнаха да спират на места за инвалиди. Популярният сред чалга културата певец Фики, известен като синът на Тони Стораро бе засечен в софийски мол да паркира лъскавото си возило на забранено поле.

От няколко години фолк певецът Фики се фука с жълт "Шевролет", който е от модела Camaro Transformers edition. Автомобилът, който е подарък от популярния му баща, е изключително рядко и беше специално поръчано за 18-ия рожден ден на Фики. Автомобилът придоби популярност покрай хитовият дует между баща и син. Е вече стана известен и с неправилно спиране.

През уикенда лъскавият автомобил е стоял на място на паркинга в мола, което е предназначено за хора с увреждания и трудна подвижност.

Снимката на нарушението се завъртя в социалните мрежи и предизвика вълна от възмущения.

От екипът на ТrafficNews.bg, приветстваме с добре дошъл Фики в рубриката ни „Не ходи пеша, прецакай инвалид”.

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл:redaktor@trafficnews.bg 

Припомняме ви, че в началото на седмицата Ана Баракова, депутат от сега действащия парламент, нагло,  нагло паркира джип с пропуск на нейно име на забранено.

Повече за наглостта на Баракова може да четете ТУК