19-годишният Георги Арнаудов от пазарджишкото село Паталеница не успя да пребори коварния рак. Слънчевият младеж показа на всички нас как да се усмихваме на живота, дори когато е трудно. А Господ днес навярно е решил да откъсне още едно красиво цвете от градината си...

"Напусна ни най-красивото момче с най-прекрасната усмивка. Да се надяваме, че вече е на по-добро място и болка няма да има. Но болката за нас е огромна. Искрени съболезнования на семейството му и близките. Благодарим ти, че те имаше, че те познавахме, че беше наш приятел, че ни направи по-добри. Ще ни липсваш ужасно много звездичке, където и да си те обичаме безкрайно." - това съобщение публикуваха тази сутрин във фейсбук страницата "Да помогнем на Георги".

Хиляди близки и приятели на Георги Арнаудов се сбогуваха с него и изказаха своите най-искрени съболезнования на семейството на момчето. 

19-годишният Георги, който срадаше от Сарком на Юинг, водеше дълга битка с болестта и премина няколко курса на лечение в Китай. Само преди няколко дни се нуждаеше от преливане на кръв в Пазарджишката болница, а в благородното дело се включиха множество хора.

"Но истината е, че каубоя в момента изглежда така - малко поотслабнал, но това само показва, че минавам през всичко. Усмихвайте се и вие! Понякога съм депресиран, понякога изнервен, в повечето случай съм усмихнат и силен!" - бяха последните думи, които слънчевият младеж публикува в профила си.