Във връзка продължаващите хакерски атаки срещу новинарския сайт TrafficNews, медията се обръща към човека /организацията, които са решили да отделят сериозна част от бюджета си, за да блокират достъпа на читателите ни до медията. 

Моля не харчете парите си по този неразумен начин, инвестирайки в чужди икономики и наливайки хиляди долари в джобовете на хора, които не са чували за България. Бъдете патриоти! Вложете спестяванията си в родни продукти. Обадете се на редакционния ни телефон и представете исканията си. Отворени сме за преговори. Ще ви предоставим ценоразпис на услугите, които можете да ползвате , които разбира се, са платени. Ще получите цена за спиране на сайта за 30 мин, 1 час, 12 часа и заради проявеното усърдие през последните два дни - специална пакетна цена за уикенда с преференциални условия и бонуси. 

Ако разполагате с по-голям бюджет, сме готови да преговаряме за персонални промени в екипа, а също така и за смяна на собствеността. Но наистина трябва да сте много богати, за да си го позволите. 

Телефонът, на който можете да се свържете с нас е 0700 10 248.  Времето е пари! Не чакайте!

Кой плати $15 000 да спре TrafficNews?Новинарските сайтове TrafficNews, PlovdivTime и PlovdivNow снощи бяха подложени на безпрецедентна хакерска атака