Изкоренени дървета ,  рухнал покрива на Триумфа, паднала тоалетна и изкоренени пътни знаци. Това са едни от най-честите гледки днес в квартал „Тракия” днес. Десетки сигнали от читатели на TrafficNews.bg,  получихме днес от района.

В следствие от тежката снежна покривка тентата  на супер-маркет Триумф се счупи и падна пред магазина.За късмет е нямало пазаруващи и счупената конструкция на е предизвикала инцидент.

 

Без инциденти и счупени коли се разминаха днес жителите на Тракия, след като десетки клони и дори цели дървета паднаха в квартала. На места някои дръвчета са изкоренени.  Снежната покривка покри градинки и тротоари и създаде неудобство у хората.

Най-нетипична снимка получихме от наш читател, който е фотографирал паднала химическа тоалетна в близост  до голям булевард в Тракия.

По-рано днес покривът на лятната градина на Морадо падна заради натиска на снега.Металната конструкция се оказала твърде неиздръжлива заради огромното количество снежна маса, което се изсипа през последната нощ в Пловдив.

Паднали знаци затрудниха шофьорите преминаващи по двете големи кръгови кръстовища в района.

Пътната обстановка по големите булеварди е нормална, но така стоят нещата в крайните квартали. 

TrafficNews.bg