Дете на около 5 години почина при тежка катастрофа край Враца. Инцидентът е станал на пътя Враца-Криводол малко след 19 часа. Валял е проливен дъжд колата се е преобърнала в дере.

Според медицинско лице, което е било в една от линейките, детето е починало на място. Ранени са майката и още един от пътниците в колата.

BulNews  съобщава, че лек автомобил „Пежо“ се обърнал по таван на Криводолско шосе. В колата са пътували 4 човека от кв. Нефела.

Пристигналите полицаи на мястото на катастрофата извадили 5-годишно момченце, което е изхвърчало при удара на френското возило в дърво край пътя. По неофициална информация, то не е било в детско столче и попаднало под колата.
Спешните медици направили всичко възможно да възстановят жизнените му функции, но за съжаление то не е имало никакъв шанс да оцелее.

Пострадалата жена е майка на загиналото момче. На този етап тя преминава щателни медицински изследвания, но най-вероятно става въпрос за тежка черепно-мозъчна травма.

В момента близки и роднини на загиналото момченце са обградили линейката пред Бърза помощ и не позволяват на никого да се качи в нея.

Вече са изпочупени входните врати на отделението, като роднините се опитват да нахлуят в медицинските кабинети.
На мястото вече пристигат патрулки с много униформени, които трябва да овладеят кризисната ситуация пред болницата.