20-годишен пловдивчанин изчезна безследно в нощта между 18 и 19 септември, при много странни обстоятелства. Момчил Семерджиев е студент в Техническия университет, а за последно е видян с приятели на Альоша. След това той си тръгнал и се запътил към дома си, разказа пред TrafficNews.bg брат му Явор. Тогава той му се обадил и го помолил да му отвори, тъй като нямал ключ. Брат му обаче не си бил вкъщи и му казал, че след 20-минути ще е пред блока им в „Кючук Париж“.

Когато Явор отишъл на адреса от Момчил нямало и следа. Телефонът му бил изключен, а след това не се и прибрал. Още на другия ден, след като минали 24 часа, те го обявили за изчезнал в полицията, която вече трети ден го търси.

„Като говорихме по телефона или преди това нямаше никакви индикации да е притеснен или неспокоен. Той беше в Щатите на бригада и се прибра преди няколко дни. Нямаме никакво обяснение за изчезването му“, обясни брат му. Той допълни, че приятелите с които е бил брат му във въпросната вече също не забелязали нищо необичайно.

В изчезналото момче може да е имало 5000 лева, които е заработил в Америка, но не ги бил внесъл в банка.

Утре Явор има среща с полицейския инспектор, за да получи повече информация за хода на разследването, както и за някаква информация от мобилните оператори, дали след последния разговор е имало някакви други разговори.

Всеки, който има информация за изчезналото момче може да се обади на телефон: 0895 43 83 33 - Явор.

Очаквайте продължение!

Още новини ТУК

TrafficNews.bg