Комплекс с модерна и изчистена архитектура, съчетан със зелени килими, градини с цветя и шадравани. Избор на гледка - към Ропите, към най- големия зелен парк на Пловдив - Лаута и към Стара планина. Така ще изглежда TOMOV PLAZA- комплексът, който в момента се строи на мястото на бившата Мебелна къща на бул. "Освобождение" в Пловдив. 

Разположен, на една от най- лесно достъпни локации в града – кръстовището на булевардите „Асеновградско шосе”,  „Найчо Цанов” и „Освобождение” ,  комплексът позволява лесен  и бърз достъп до всяка точка на града , а също така бърза връзка с Околовръстното шосе и автомагистрала „Тракия”.  Деветте отделни сгради са с височина от 9 до 16 етажа и са разположени в П-образна форма, като образуват затворено вътрешно пространство, което ще бъде превърнато в 5 декара парк с детски площадки, пейки и кафе.  На всеки етаж има разположени от 3 до 6  апартамента с различни квадратури: студиа с площ от 30 до 46 кв.м.;  апартаменти с една спалня с площ от 55 до 80 кв.м.; апартаменти с две спални с площ от 86 до 110 кв.м.;  апартаменти с три спални с площ от 110 кв.м. . Функционални етажни разпределения, могат да бъдат адаптирани към изискванията на клиента, ако жилището е закупено сега.

Освен с модерен архитектурен дизайн, сградите се отличават и с високо качество на изпълнение - изолации от най- висок клас, винтилируеми фасади,  алуминиева дограма  с троен стъклопакет. Задълбочаващият се  проблем с паркирането в Пловдив нямада стои пред собствениците на жилища в TOMOV PLAZA . Той е решен с подземен паркинг на две нива  със  700 паркоместа и  открит с 200 паркоместа.

Строежът се движи с изключително бързи темпове, като основите на сградите вече са положени. 9 сгради с 554 апартамента са разположени на площ от 13 600 квадрата.  Това са параметрите на новия комплекс. Инвеститорът е избрал вертикална плътност, за да може голяма част от парцела да бъде съхранена за зелена площ.  „Томов Плаза” е замислен като семеен комплекс , който съчетава в себе си функционалност, сигурност и уют.

TOMOV PLAZA разполага и с огромна търговска зона на партера,  където ще има супермаркет от веригата Билла, мебелен магазин, аптека, дрогерия, банка, Bar&Dinne на популярна верига, ресторант, сладкарница, детски център и занималня, фитнес със зала за танци и йога, салон за фризьорство, козметика и масажи, химическо чистене, паричен салон, офиси и  др.  Идеята е в тези търговски обекти обитателите на комплекса  и посетителите бързо и лесно да намерят най-важните стоки и услуги, без да им се налага да пътуват.  Известни брандове вече преговарят с инвеститора, който отдава търговските площи под наем, тъй като потенциалът от около 2 000 клиенти със сигурност не е за пренебрегване. Осигурено е свободно паркиране пред всички търговски обекти на паркинг с 200 паркоместа с контрол на достъпа.

Сигурността на обитателите е гарантирана, тъй като целият комплекс ще бъде с контрол на достъп и 24-часова жива охрана.  36 камери ще следят вътрешните части и периферията на комплекса.

В едната от сградите ще бъде изграден и малък хотел. Идеята на инвеститора е той да бъде улеснение за живеещите в TOMOV PLAZAи те да могат да настаняват в него свои близки и приятели, когато им гостуват.

Правилно решение за покупка на своя нов дом и предложение за гъвкави схеми на изплащане можете да получите  на телефон 0879040404.