Христина Христова, която е по-известна под псевдонима Тита, тази година е абитуриентка. 18-годишната изпълнителка сподели снимки в социалните мрежи от изпращането си, което се състоя в силистренското школо "Пейо Яворов". 

На една от тях, тя позира с любимата си класна, а над кадъра написа: "Най-прекрасната класна! Ще ни липсвате!".

За своя последен ден в училище, българската звезда избра да се накипри с къс топ, яке и широк розов панталон. Поведението й, обаче, беше за пример до едно време. Младата певица успя да покаже и танцови умения на стълбите на учебното заведение, където под ритъма на барабани завъртя мазни гюбеци. На ударния инструмент пък е застанал "Сашо Сводника". Това се случи пред погледа на всички нейни съученици, а видеото, което тя сама публикува в личния си профил, може да бъде сбъркано с такова от чалга дискотека, снимано в малките часове на нощта. 

Под публикацията си, Тита написа:  "Защото животът е прекрасен. Радвайте му се", признава Тита, след като вече има средно образование.

 

"Излагация"; "Безквусно"; "Мило дете,трагично е положението"; "Дъното"; "Толко много простотия да излъчваш не е лесно"; "А защо сложи тази музика, я си остави кючека" - това, пък са само малка част от коментарите под публикацията на поп-дивата. 

Преди дни пък изпълнителката се похвали, че вече е заснела клип към новия хит, който готви за лятото. Тя призна, че снимките са били в Гърция и всичките й фенове могат да очакват истинска разбиваща песен.