Забавен, интересен и цветен октомври Ви очаква в PLOVDIV PLAZA MALL. В месеца на мистериозния празник Хелоуин, екипът на мола е избрал да го отбележи с поредица от различни активности за всички възрасти. На 31-ви октомври от 13:00 до 16:00ч., усмихнатите творци от ателие „Малки таланти“ ще рисуват заедно с децата, на възраст от 3 до 12 год., декоративни тикви.

През целия ден, приказни и филмови герои ще раздават вкусни лакомства на децата. В деня на Хелоуин, целият мол ще се преобрази в циркова арена. На всяко ниво, в различни часови интервали, гостите на търговския център ще се забавляват с клоуни, кокилари, жонгльори, мимове, хула хуп, огнегълтач и тромпетист.

Какво е Хелоуин без празничен и страшен грим? Ако искате да впечатлите или изплашите някого на тематично парти, в PLOVDIV PLAZA MALL от 13:00 до 16:00ч., на специално обособена сцена, пред LED екрана, топ гримьорите на RADIANT ще Ви представят различни визии. Темата ще бъде „BEAUTY HALLOWEEN” – едновременно плашещ и красив грим, а за присъстващите са предвидени подаръци. След спектакъла на сцената, всички гости са добре дошли в магазина на RADIANT, където ще могат да се възползват от грим услугите им. Звезден гримьор на събитието ще е Катрин Соколова. Не пропускайте възможността да научите от нея последните модни тенденции при грима за сезон есен/зима.

 На 1-ви ноември България чества Деня на будителите и екипът на PLOVDIV PLAZA MALL ще отбележи паметната дата с гост Слави от “THE CLASHERS”. Той ще представи книгата си „Топ мистериите на България“. От 13:00 до 16:00ч., авторът ще Ви очаква пред LED екрана, а който притежава книгата му, ще може да получи автограф лично от него. На най-големите му почитатели, отговорили правилно на въпросите зададени от него, свързани с произведението му, PLOVDIV PLAZA MALL ще подари книгата „Топ мистериите на България“.

И този месец PLOVDIV PLAZA MALL организира събитие за любителите художници, които на 16-ти октомври от 19:00ч., заедно с професионалистите от „Мацаница“ ще рисуват картината „Любов“. Екипът на мола ще се погрижи за творческата атмосфера с чаша ароматно вино. Заповядайте пред LED екрана и предизвикайте таланта си!

Все още, до 25-ти октомври, посетителите на PLOVDIV PLAZA MALL имат уникалната възможност да опознаят екзотичния свят на изградения в мола терариум, на ниво 2, до релакс зоната. Негови обитатели са над 400 влечуги и над 200 вида змии, сред които: тайпани, мамби, кобри, гърмящи змии и др. Страховити и редки паяци, различни видове хлебарки и опасни скорпиони живеят в обезопасеното пространство. Най-голямата атракция сред влечугите е най-голямата змия на планетата – Анаконда.

Елате, вижте и научете всичко за животните в терариума и техния свят!